Menu:
deel deze site op:

Nieuws en events

Zoeken

deel dit artikel op:

App-o-theek

App-o-theek

Op 10 en 11 maart waren we op de Ziezo beurs aanwezig, onder andere met de APP-O-THEEK. Samen met Blindenzorg Licht en Liefde lieten we er de bezoekers kennis maken met handige en toegankelijke apps. Een grote dank u aan alle bezoekers, de collega's, de helpende studenten en niet te vergeten de vele vrijwilligers! We hebben zoveel fijne mensen leren kennen. Was je er ook bij?

Wil je zelf ook deze apps ontdekken? Surf dan naar de App-o-theek webpagina van Blind D Mobiel (Blindenzorg Licht en Liefde): http://www.blinddmobiel.be/nl/hulpmiddelen/app-o-theek.  Je vindt er allerlei toegankelijke apps per categorie. Opgelet! Deze lijsten krijgen binnenkort een update, met een hoop nieuwe apps.  We laten ook hier weten wanneer deze webpagina helemaal  up-to-date is.

Op de app-o-theek stand gaven we een lijstje mee (desgewenst in braille) van de top 10  handige en toegankelijke apps, opgesteld door Blind D Mobiel.  Er bestaat een top 10 apps voor iOS (iPhone en iPad) en een top 10 apps voor Android. Wil je deze graag ontvangen, geef dan gerust een seintje via info@zoc-sbpv.be.