Menu:
deel deze site op:

Nieuws en events

Zoeken

deel dit artikel op:

Team Trottoir: op pad voor meer mobiliteit!

Team Trottoir: op pad voor meer mobiliteit!

Het trottoir staat hier en daar in de verdrukking. Verkeersborden, elektrische laadpalen en andere obstakels worden vaak zo geplaatst dat ze de doorgang voor blinde en slechtziende personen belemmeren. Wil jij deel uitmaken van het team dat deze situaties opzoekt en probeert op te lossen? 

Wat is het plan? 

Wanneer je op zo’n notoir trottoirobstakel stuit, meld het ons! Schakel je partner of begeleider in voor locatiegegevens en een foto. Of als dat niet lukt, stuur ons dan een pin door met Siri. Wij zoeken de fotograaf om jouw situatie vast te leggen.  

ZOC-SBPV vzw verzamelt de inzendingen, vraagt persaandacht voor het probleem en publiceert de foto’s op Facebook tijdens de week van de mobiliteit van 16 tot 22 september. 

We zijn op zoek naar blinde en slechtziende vrijwilligers met of zonder partner of begeleider, en naar ziende vrijwilligers die als gelegenheidsfotograaf optreden. Een camera hoeft niet, ook een foto met een smartphone is ruim voldoende. 

Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met ZOC-SBPV vzw voor meer informatie en de concrete werkwijze. E-mail ons op info@zoc-sbpv.be of bel onze medewerker Kim op 0456 13 36 26 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). 

Doe mee en maak het trottoir terug toegankelijk!