Menu:
deel deze site op:

Zoeken

deel dit artikel op:

De Warmste Rondleiding: ‘De 5 zintuigen in de MSK-collectie’ (Gent)

Rondleiding voor zienden ten voordele van ZOC-SBPV

Speciaal voor de Warmste Week neemt gids Valerie De Witte je op 7 december mee doorheen het museum met ‘zintuigen’ als rode draad. Horen, zien, voelen, proeven en ruiken: je kan het allemaal tijdens deze kennismaking met enkele topwerken in de vaste collectie! Je betaalt een vrije bijdrage voor de gids en de opbrengst van de toegangstickets worden door het museum geschonken aan ZOC-SBPV.

Het MSK Gent organiseert al jaren rondleidingen en workshops op maat van blinden en slechtzienden en heeft sinds dit jaar ook 3D-voelplaten bij twee kunstwerken in de vaste collectie. Het museum wil op die manier voor blinde en slechtziende bezoekers een evenwaardige museumervaring aanbieden. Deze missie sluit goed aan bij de visie van Zicht op Cultuur. We willen deze organisatie dan ook graag een hart onder riem steken met onze warmste rondleiding.

De rondleiding richt zich naar een ziend publiek. Inschrijven kan via msk.educatie@stad.gent. of 09/323 67 38. Vermeld bij inschrijving je naam en het uur waarop je de rondleiding wenst te volgen.
Wanneer zat 07.12 om 10.30 uur en om 14 uur
Kostprijs toegangsticket + vrije bijdrage voor de gids

Klik hier voor meer info.

Wie interesse heeft in een rondleiding voor blinde en slechtziende mensen, kan contact opnemen met Nora De Wit, 09 323 67 38.